Pinnefres for planliming

Pinnefres for planliming

Pinnefres for Dekton. Spesielt egnet for planliming 

Denne pinnefresen har fast krone på stammen, for å minimere vibrasjoner og ujevnheter. Den er i hovedsak beregnet på Dekton, men kan brukes på Granitt og kompositt for et finere resultat. Leveres med kjølespor siden Dekton trenger mye vann for avkjøling.

Vi har allerede startet å levere denne diamantfresen ut til kunder, og har hatt meget gode tilbakemeldinger til nå. Det vi får høre tilbake  er at denne jobber mer stille, fliser mindre i kuttet , holder seg skarp og har overraskende bra levetid. 

Dett er et produkt vi kommer til å lagerføre og ha klar for rask levering. Vi vil også kunne være behjelpelig med å gi deg instillinger og veiledning for bruk av denne, slik at du/dere kan ta den i bruk med en gang.

Denne fresen leveres med 1/2" innfestning. Det er viktig at denne blir brukt sammen med en Cone for din CNC maskin. Denne Conen må være av god kvalitet og være ren, pass på å gjøre 1/2" innfestningen helt ren før bruk. Er du usikker på om din Cone er i god stand, anbefaler vi kjøp av en ny. 

Link til produktet

12.11.2020 15:44
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn